tag:blogger.com,1999:blog-6406340310641564929.post8615582645107236133..comments2023-05-30T05:25:38.981+03:00Comments on Kurdin kanssa keittiössä: Shlei fasolya - Tomaattinen valkopapukeitto sekä papujen käsittelyvinkkejäRiikkahttp://www.blogger.com/profile/12672243335712462133noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6406340310641564929.post-30684005901864398412019-01-06T00:17:22.252+02:002019-01-06T00:17:22.252+02:00Mäkään en mielellään tomaattimurskaa käytä. Musta ...Mäkään en mielellään tomaattimurskaa käytä. Musta sitä pitää keittää kauan tai on muuten huononmakuista.<br /><br />Mulle pavut on vielä aika uusi tuttavuus, niin tässä oli paljon uutta :DRiikkahttps://www.blogger.com/profile/12672243335712462133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6406340310641564929.post-43185080847672953852018-12-29T17:14:49.248+02:002018-12-29T17:14:49.248+02:00Meillä ei käytetä fasoliaan muuta kuin paseerattua...Meillä ei käytetä fasoliaan muuta kuin paseerattua tomaattia, oliiviöljyä ja suolaa. Jossain vaiheessa mies käytti tomaattimurskaa, mutta ilmeisesti ei ollut sitten omaan makuun kun ei enää sitä ole ostanut. Tässä oli kuitenkin uutta tietoa papujen käsittelystä joten kiitos siitä ;) en ole ennen heittänyt keitinvettä pois mutta kuulostaa loogiselta. Tämä ei ole oma lempiruokani mutta kyllä tätä syö :)Yasminanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6406340310641564929.post-89890808834023833022018-12-25T21:58:09.072+02:002018-12-25T21:58:09.072+02:00En ole koskaan kokeillut noin joten en osaa sanoa....En ole koskaan kokeillut noin joten en osaa sanoa. Mutta jos laittaa liian vähän tomaattipyreetä, fasoliasta tulee ainakin liian väritöntä. Voihan sitä kokeilla pelkällä tomaattipyreellä, mutta laittaisin varmaan sitten sitä enemmän.Riikkahttps://www.blogger.com/profile/12672243335712462133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6406340310641564929.post-38819399041007774832018-12-24T20:00:40.584+02:002018-12-24T20:00:40.584+02:00Onko tomaatteja pakko lisätä liemeen vai riittäisi...Onko tomaatteja pakko lisätä liemeen vai riittäisikö pelkkä tomaattipyree?Anonymousnoreply@blogger.com