tag:blogger.com,1999:blog-6406340310641564929.post4880906118141286834..comments2023-05-30T05:25:38.981+03:00Comments on Kurdin kanssa keittiössä: Nawsaji - Öljyssä paistettu leipäRiikkahttp://www.blogger.com/profile/12672243335712462133noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6406340310641564929.post-49374715169158663842018-11-20T13:23:28.196+02:002018-11-20T13:23:28.196+02:00Sokeriton baklava on kyllä ollut mietinnässä. Näin...Sokeriton baklava on kyllä ollut mietinnässä. Näin kerran instassa kuvan, jossa oli käytetty taatelisiirappia antamaan sitä makeutta. Varmasti menee tämä jossain välissä kokeiluun. En sitten tiedä miten karppisokeri toimisi. <br />Joka tapauksessa ei niistä kuitenkaan alkuperäistä vastaavaa saa, mutta varmasti kuitenkin maistuvaa :)Riikkahttps://www.blogger.com/profile/12672243335712462133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6406340310641564929.post-24116856538467018492018-11-19T23:51:03.732+02:002018-11-19T23:51:03.732+02:00Olisi kiva saada mielipide sokerittomasta baklavas...Olisi kiva saada mielipide sokerittomasta baklavasta.. En ole itse uskaltanut kokeilla kun ei tiedä yhtään miltä se todellisuudessa maistuu. Aito ja alkuperäinen on niin ihanan makea.Anonymousnoreply@blogger.com